RECONCILIA’T AMB LES DIFICULTATS DEL TEU INFANT!

Sis claus per ser mare des de l’alegria

Perquè l’aprenentatge en grup pot ser molt enriquidor, he creat un cicle de tallers —sessions vivencials adreçades a mares (i pares)— per prendre consciència i fer canvis per a iniciar un camí per viure des de l’alegria. A cadascun dels tallers coneixerem i vivenciarem les claus per reconciliar-se amb la maternitat d’una manera molt senzilla i pràctica. En realizar el cicle de tallers, les assistents:

  • Exploraran la seva forma de ser mares, o pares, com a primer pas per transformar-se
  • Seran concients de quines són les seves necessitats per a poder cobrir-les internament
  • Podran obrir-se a la seva realitat, tot i les dificultats, i descobrir-ne les oportunitats
  • Es reconciliaran amb el passat i la culpa, per prendre les regnes de la seva vida
  • Prendran conciència de la importància del respecte propi i n’augmentaran l’empatia
  • Disposaran d’eines per connectar amb el benestar interior, per relacionar-se des de la serenor i l’alegria.

 

Els tallers poden realitzar-se de forma independent, tot i que és recomenable fer-los tots i en l’ordre proposat, per disposar d’una visió global i d’eines i estratègies per transformar allò que no ens permet viure amb alegria. El primer taller, de caràcter introductori, ofereix un primer contacte i una mirada sobre cadascuna de les claus, per després poder entrar-hi en profunditat.

Aquí us en faig cinc cèntims dels continguts i abordatge:

 

Observa la mare que ets i transforma’t

Explorar quin tipus de mare, o de pare, som pot arribar a descol·locar-nos, però també és el primer pas per transformar allò que no ens convé.

 

Coneixes i cobreixes les teves necessitats?

Fer-nos conscients de les nostres necessitats i desenvolupar estratègies per satisfer-les alleugeix tant adults com infants.

 

 

La realitat, l’únic punt de partida útil

Comparar la nostra realitat amb la que imaginem que podria haver estat no ens permet viure-la amb alegria.

 

 

 

Re-aprèn la responsabilita

La culpa impedeix actuar amb llibertat. Fer de la nostra culpa la mare de la nostra responsabilitat ens apodera i augmenta l’autoestima.

 

 

 

Estima’l respectant-lo

Només si deixem de fer nostres les dificultats dels fills podem atorgar-los el protagonisme de la seva vida, i donar-los espai perquè siguin ells.

 

 

 

Gaudeix la teva Joia Interior!

Amb estats d’ànim variables, la nostra percepció de la vida pot pujar i baixar com una muntanya russa. Però sota les emocions hi ha una serenor sempre disponible.

 

 

Fes del temps el teu aliat

Fer canvis en els nostres hàbits no és fàcil; requereix temps i perseverança. Roma no es va fer en un dia. Però es va anar fent cada dia. Guanyar perspectiva i saber com perseverar ens ajudarà molt.

 

 

Sol·licita un Taller o un Cicle de Tallers!

Si ets una mare o pare i t’agradaria participar en un taller, omple el següent formulari i em posaré en contacte amb tu per informar-te de les pròximes opcions.

Si ets un professional o membre d’una entitat, i t’agradaria poder fer els tallers en el teu centre, deixa’m les teves dades i et contacto per parlar-ne.

* camp obligatori

 

 

De mare a mare coaching col·labora amb les entitats

De mare a mare coaching ofereix formació a famílies i professionals a través de col·laboracions amb entitats vinculades a infants i famílies.

Si formes part de DINCAT o de la CCAPAC, la Confederació Cristiana de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya, contacta amb ells per conèixer els tallers que ofereixo als seus usuaris.