fbpx

RECONCILIA’T AMB LES DIFICULTATS DELS TEUS FILLS!

Sis claus per ser mare o pare des de l’alegria

Perquè l’aprenentatge en grup pot ser molt enriquidor, he creat un cicle de tallers —sessions vivencials adreçades a mares (i pares)— per prendre consciència i fer canvis per a iniciar un camí per viure des de l’alegria. A cadascun dels tallers coneixerem i vivenciarem les claus per reconciliar-se amb la parentalitat d’una manera molt senzilla i pràctica. En realizar el cicle de tallers, les assistents:

  • Exploraran la seva forma de ser mares, o pares, com a primer pas per transformar-se
  • Seran concients de quines són les seves necessitats per a poder cobrir-les internament
  • Podran obrir-se a la seva realitat, tot i les dificultats, i descobrir-ne les oportunitats
  • Es reconciliaran amb el passat i la culpa, per prendre les regnes de la seva vida
  • Prendran conciència de la importància del respecte propi i n’augmentaran l’empatia
  • Disposaran d’eines per connectar amb el benestar interior, per relacionar-se des de la serenor i l’alegria.

Els tallers poden realitzar-se de forma independent, tot i que és recomenable fer-los tots i en l’ordre proposat, per disposar d’una visió global i d’eines i estratègies per transformar allò que no ens permet viure amb alegria. El primer taller, de caràcter introductori, ofereix un primer contacte i una mirada sobre cadascuna de les claus, per després poder entrar-hi en profunditat.

Aquí us faig cinc cèntims dels continguts i abordatge:


Coaching per a famílies

En aquest taller introductori revisem la nostra trajectòria i descobrim el potencial de les claus, juntes i per separat, amb una vivència per a cadascuna d’elles.


Coneixes i cobreixes les teves necessitats?

Fer-nos conscients de les nostres necessitats i desenvolupar estratègies per satisfer-les alleugeix tant adults com infants i joves.


La realitat, únic punt de partida útil

Comparar la nostra realitat amb la que imaginem que podria haver estat no ens permet viure-la amb alegria.


Fes de la culpa la mare de la responsabilitat

La culpabilitat que sentim per les dificultats del nostre infant o com les hem abordades ens pot impedir relacionar-nos-hi amb llibertat. Prendre’n responsabilitat ens apodera i augmenta la nostra autoestima.

Estima’l respectant-lo

Respectar significa considerar l’altre un legítim altre. Validar la nostra pròpia legitimitat ens ajuda a validar la del nostre infant. I mirar-lo des d’enrere ens permet redescobrir el nostre paper de suport en el desplegament òptim de la seva experiència, i atorgar-lo el protagonisme de la seva vida. 


Gaudeix de la teva Joia Interior

Amb estats d’ànim variables, la nostra percepció de la vida pot pujar i baixar com una muntanya russa. Però sota les emocions hi ha una calma, una serenor a la qual aprendrem a accedir.


Fes del temps el teu aliat

Fer canvis en els nostres hàbits no és fàcil; requereix temps i perseverança. Roma no es va fer en un dia. Però es va anar fent cada dia. Guanyar perspectiva i saber com perseverar ens ajudarà molt.


Durada

Cadascun dels tallers del cicle s’ofereixen en format presencial i online.

Els tallers presencials estan pensats per a un grup petit, el què afavoreix la relació i la dinàmica. Tenen una durada de 3 h, i es realitzen en una sola sessió.

Els tallers online s’ofereixen en un entorn virtual, que permet la creació d’una petita comunitat entre els participants. S’organitzen modularment, per afavorir l’aprenentatge. Cada mòdul combina la presentació de continguts amb reflexió i posada en pràctica. Tenen una durada de 6 h en total, i inclouen una sessió en directe de presentació i de coaching grupal, on resoldre dubtes i plantejar casos.

Hi ha una versió més àmplia del taller online que inclou un bonus, amb dues sessions online en directe de coaching grupal més per tal d’aprofundir en els aprenentatges.

NOU! Curs d’autoformació “Coaching per a famílies: Reconcilia’t amb les dificultats dels teus fills

Et proposo una formació perquè, al teu ritme i des d’on vulguis, puguis començar a mirar les dificultats —les del teu fill i les teves—i transformar-les a través de sis claus.

Un curs autoformatiu online perquè iniciïs el canvi que transformarà la relació amb el teu fill.

Fes el primer pas cap el canvi que desitges.


Sol·licita un Taller o un Cicle de Tallers!

Si ets una mare o pare i t’agradaria participar en un taller, omple el següent formulari i em posaré en contacte amb tu per informar-te de les pròximes opcions.

Si ets un professional o membre d’una entitat, i t’agradaria poder fer els tallers en el teu centre, deixa’m les teves dades i et contacto per parlar-ne.

Subscripció a la formació per a famílies

De mare a mare coaching col·labora amb les entitats

De mare a mare coaching ofereix formació a famílies i professionals a través de col·laboracions amb entitats vinculades a infants i famílies.

Si formes part de DINCAT o de la CCAPAC, la Confederació Cristiana de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya, contacta amb ells per conèixer els tallers i conferències que ofereixo als seus usuaris.