El meu coaching

La meva feina com a coach és acompanyar-te en l’activació dels teus recursos personals per tal que recuperis la teva alegria i l’autoria de la teva vida, com a mare… i com a dona.

I això ho faig a través de diverses sessions, en què em valc de les eines principals del Coaching, la conversa i les dinàmiques.  Hi afegeixo, a més, la tècnica de la Joia Interior (JI), que et permetrà descobrir la font de joia serena sempre present dins teu i tornar-hi a voluntat.  Plegades, generem un procés de transformació basat en el respecte, la sinceritat, la confiança i la confidencialitat.  Un procés  en què jo m’implicaré tant com tu.  I com més t’impliquis tu, més podrem avançar.

Com avançaràs

Al llarg del procés, a banda d’assistir a les sessions, determinaràs les accions que, entre elles, t’ajudin a esdevenir la mare que vols ser.  De manera que, a mida que avancem…

  • Prendràs consciència clara  i enriquida de la mare que tu vols ser.
  • Identificaràs, acceptaràs i reinterpretaràs  aquells aspectes de tu mateixa que et dificulten poder assumir les dificultats i les necessitats del teu infant des de l’alegria
  • Establiràs un pla d’acció a partir dels teus recursos – els que ja coneixies, els que hauràs descobert i els que incorporaràs– per anar capgirant com i des d’on ets mare.
  • I aniràs perfeccionant i corregint, sempre cercant una millora per a tu, per a la relació amb el teu infant i per a tota la família.

Amb el transcurs del temps, els canvis acumulats hauran canviat de socarrel la forma en què et veus a tu mateixa i a les dificultats del teu infant, i hauran canviat les dinàmiques familiars.  Et trobaràs vivint des de l’alegria.

On

T’ofereixo sessions de coaching presencial en un despatx a la nostra disposició al centre de Barcelona, en què fruirem de la tranquilitat i l’espai òptims per a les nostres converses i dinàmiques.  Ara bé, si vius fora de Barcelona o bé ocasionalment no t’és possible desplaçar-te, podem realitzar la sessió a través d‘Internet, per Skype o altres programes de teleconferència.

Començar

Ofereixo una primera presa de contacte gratuïta i sense compromís que ens permeti conèixer-nos mútuament i en què podràs ja experimentar els beneficis del meu coaching.  Si apostes per recuperar la teva alegria amb mi, quedarem d’acord en la durada i la periodicitat de les nostres sessions.

Regala’t una presa de contacte gratuïta i sense compromís!

Vols recuperar la joia i gaudir cada dia amb els teus fills?   Per començar, et convido a una presa de contacte gratuïta i sense compromís en què començaràs a beneficiar-te d’allò que el Coaching Operatiu, pot fer per a tu.  No ho dubtis i vine a fer aquesta sessió amb mi!  Et garanteixo que en sortiràs plena d’energia i

  • Amb una consciència diàfana del teu objectiu com a mare – i com a persona
  • Havent identificat específicament barreres i obstacles que t’impedeixen prendre el timó en la teva maternitat – i en la teva vida.
  • Inspirada, confiada , motivada i compromesa a recuperar la joia i viure des de l’alegria.

Omple el formulari i prova-ho!!

* indica obligatori