fbpx

Les presents condicions legals d’aquest avís legal són establertes per Anna Rosa Martínez Prat amb la finalitat de determinar els criteris i condicions d’ús de la pàgina web demareamarecoaching.com

Segons l’establert en la llei de Societat de la informació i comerç electrònic, LSSICE 34/2002, Anna Rosa Martínez Prat, posa a disposició les dades del titular de la present pàgina web.

Identificació i contacte:

Anna Rosa Martínez Prat
DNI:36986080X
Adreça: C/ Nàpols, 153, 3r 1a, 08013 Barcelona
hola@demareamarecoaching.com

 

En navegar per aquest lloc web el navegant adquireix la condició d’usuari; l’usuari accepta les condicions d’ús plantejades. Anna Rosa Martínez Prat reserva el dret a modificar a qualsevol moment les seves condicions legals, així com a realitzar qualsevol millora tècnica o visual que consideri oportú; si les modificacions afecten a la privadesa dels usuaris, s’avisarà amb antelació a l’entrada en vigor dels canvis.

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades 679/16 per poder atendre les seves consultes, empleni els camps obligatoris. No se cediran dades a tercers excepte d’obligació legal o en el supòsit que sigui necessari per atendre la seva sol·licitud, en cas de canvis i modificacions en les seves dades ha de comunicar-ho. Poden exercitar els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a la següent direcció:

Adreça: C/ Nàpols, 153, 3r 1a 08013 Barcelona

hola@demareamarecoaching.com

 

POLÍTICA D’ENLLAÇOS

En aquesta web s’han establert enllaços pàgines de tercers amb la finalitat de facilitar als usuaris l’ accés a diferents xarxes socials i plataformes d’internet; Anna Rosa Martínez Prat no es fa responsable dels continguts, ofertes, productes o serveis que poguessin trobar-se.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE

El referent a Anna Rosa Martínez Prat, i l’usuari  es portarà a cap dins de la normativa nacional vigent i qualsevol controvèrsia se substanciarà a través dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

La web demareamarecoaching.com compleix amb la normativa de protecció de dades (REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, (RGPD). Per a més informació, consulta la nostra política de privadesa.