fbpx

COM ACOMPANYAR LES FAMÍLIES DELS INFANTS I JOVES AMB DIFICULTATS

Formació bonificada* per a professionals de l’educació i el lleure

Les mares i pares dels infants i joves amb dificultats —d’aprenentatge, comportament o desenvolupament— es troben de vegades molt perdudes per tot el què viuen els seus fills i filles, i també ells, com a progenitors.
Senten que allò que els passa no és comprès pels altres, fins al punt que pot dificultar la comunicació i la col·laboració amb els professionals que atenen els seus fills i filles, tant de l’escola com d’altres espais d’aprenentatge i lleure.

Vols disposar d’eines per abordar la relació amb les famílies?

Com acompanyar les famílies dels infants i joves amb dificultats és una formació adreçada a professionals, com tu, que atenen infants i joves amb dificultats, i que es relacionen amb mares i pares que, tot sovint, es troben desbordats davant dels problemes.
A través d’aquesta formació per a professionals:

  • Facilito una comprensió més àmplia del context de l’infant o jove i de la seva família.
  • Poso a l’abast eines personals per a un nou abordatge de la relació amb l’infant o jove i la seva família.
  • Ofereixo propostes per tal de relacionar-s’hi d’una manera més constructiva per a tots.

També ofereixo aquesta formació a equips de professionals, per aquelles entitats que en vulguin impulsar l’aplicació, afegint-hi un bloc de transferència  de dues hores de durada. Un espai de treball en equip, dinamitzat i acompanyat per mi, mitjançant tècniques de coaching. 


L’objectiu és que l’equip crei la seva pròpia forma d’acompanyar les famílies—missió, visió, valors i accions a emprendre—, així com els mecanismes de comunicació i suport, entre ells i amb les famílies dels infants amb dificultats.

Una formació bonificada* per a professionals, en format presencial i online

Com acompanyar les famílies dels infants i joves amb dificultats està organitzada en tres grans blocs —els professionals i el seu punt de partida, les famílies i les seves expectatives, i eines relacionals— per abordar els diferents agents i punts de vista, i poder anar construint una nova mirada que porti a un nou abordatge.

Es planteja una metodologia que combina l’exposició, la reflexió i el treball pràctic, per a un grup reduït de professionals.

En format presencial, la formació es realitza en una sessió de 6 hores més 3/4 d’hora de descansos, i de 8 hores més 1 hora de descansos amb el bloc de transferència.

La formació online està organitzada en 3 sessions, de dues hores cadascuna, per facilitar l’aprenentatge i el treball individual i grupal en un entorn virtual d’aprenentatge. El bloc de transferència es realitza igualment en una sessió de 2 hores.

Sol·licita la formació per al teu centre o per a tu!

Si ets un professional d’un centre educatiu o un espai de lleure i t’agradaria conèixer les eines per acompanyar les famílies dels infants i joves amb dificultats, omple el següent formulari i em posaré en contacte amb tu per conèixer-nos i oferir-te més informació.

Subscripció a la formació per a professionals de l’educació

De mare a mare coaching col·labora amb les entitats

*De mare a mare coaching ofereix formació bonificada* a professionals a través de col·laboracions amb entitats vinculades a infants i joves i famílies.


Si formes part de la FECC, la Fundació Escoles Cristianes de Catalunya, contacta amb ells per sol·licitar aquesta formació bonificada tot fent click aquí.