fbpx

POLÍTICA DE PRIVADESA

 

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

 

Responsable Anna Rosa Martínez Prat
Finalitat Atendre les sol·licituds realitzades a través de la web, gestionar l’enviament d’informació.
Legitimació Consentiment de l’interessat.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte d’obligació legal o en el supòsit que sigui necessari per atendre la seva sol·licitud.
Drets Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades.

 

 

 

QUI TRACTARÀ LES MEVES DADES?

El responsable del tractament de les seves dades és Anna Rosa Martínez Prat amb CIF 36986080X i direcció a C/Nàpols, 153, 3r 1a. 08013 Barcelona. hola@demareamarecoaching.com

 

QUINA ÉS LA FINALITAT DEL TRACTAMENT I LA BASE LEGAL DEL MATEIX?

Anna Rosa Martínez Prat tracta la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar les seves sol·licituds d’informació i gestionar els serveis que els uneix a aquesta empresa. A més de facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès.

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que presta, a través de l’acceptació de la nostra política de privadesa.

*Les dades facilitades pels usuaris seran utilitzades per a estudis estadístics i anàlisis de perfils amb la finalitat de prestar un millor servei a través de la nostra web, pel que s’utilitzarà l’aplicació Google Analytics,

*Les eines que utilitzem per a la publicitat i prospecció comercial que realitzem són: Google AdWordsFacebook Ads i MailChimp.

Per a més informació consultar nostra Política de Cookies.

 

A QUI ES CEDIRAN LES SEVES DADES?

No se cediran dades a tercers excepte d’obligació legal, o en el supòsit que fos necessari per al compliment directament relacionat amb la seva sol·licitud.

 

PER QUANT DE TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

 Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació amb aquesta empresa, i no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

  

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS QUAN ENS FACILITA LES SEVES DADES? I ON DIRIGIR-ME PER EXERCITAR ELS MEUS DRETS?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si Anna Rosa Martínez Prat està tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades i l’Anna Rosa Martínez Prat deixarà de tractar les dades, tret per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Per exercir els seus drets han d’enviar una comunicació juntament amb el seu document d’identitat a:

Adreça: C/Nàpols, 153, 3r 1a, 08013 Barcelona
hola@demareamarecoaching.com

L’usuari podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat en la següent direcció de correu: hola@demareamarecoaching.com

Així mateix se li informa que els interessats tenen dret a reclamar davant l’Autoritat de Control, L’Agència Espanyola de Protecció de Dades.