fbpx

Et dono la benvinguda al curs autoformatiu Coaching per a famílies: Reconcilia’t amb les dificultats dels teus fills!

Gràcies per decidir participar en aquest espai on line, per a descobrir les 6 claus per a reconciliar-te amb les dificultats dels teus fills i amb les teves. 

Em presento breument, per si no ens coneixem: em dic Anna Rosa Martínez, soc mare adoptiva de dos fills amb dificultats i coach professional. Acompanyo a mares i pares a través del coaching per a viure amb més serenitat la seva criança.

Sobre mi

El curs autoformatiu Coaching per a famílies: Reconcilia’t amb les dificultats dels teus fills! t’ofereix un espai, reflexions i eines per a, a través de sis passos, començar a descobrir el que no et permet viure amb serenitat les dificultats i disposar d’eines per a transformar-lo.

I ho faràs pas a pas, a través dels vídeos, reflexions i pràctiques que et vaig proposant en aquestes sis claus per a viure la teva maternitat, la teva paternitat, amb una nova mirada.

He preparat aquest material amb molt d’afecte, pensant en tu, en el teu dia a dia, i en les dificultats amb què et pots trobar. Però també pensant en el teu desig profund de gaudir de la teva vida, més enllà de les dificultats del teu fill i de les teves.

Et recomano que en realitzar aquest curs d’autoformació:

  • Segueixis l’itinerari que et recomano, iniciant per la Introducció i avançant per cadascuna de les claus, fins a arribar al final.
  • Realitzis cadascuna de les propostes a les quals et convido en cada clau: que reflexions sobre la clau per a reconèixer-te en cadascuna d’elles.
  • Observis com, en prendre acció cadascuna de les claus, la teva realitat es va transformant, encara que sigui d’una manera molt subtil
  • Mantinguis un ritme, perquè puguis gaudir del curs en el seu conjunt, sense presses, però sense pausa. Per a facilitar-te el ritme, cada dos dies tindràs accés a nou material.
  • Concertis una sessió gratuïta, en finalitzar la formació, perquè puguis contrastar tot allò que desitgis sobre tu i la relació amb el teu fill

Recorda que, per a reservar la teva sessió gratuïta de 30 minuts, només has d’accedir a Calendly i indicar el dia i hora que et va bé.

https://calendly.com/demareamarecoaching/30min

Desitjo que gaudis molt del curs autoformatiu Coaching per a famílies: Reconcilia’t amb les dificultats dels teus fills!

Accedeix ara al curs, a través del següent botó, i gaudeix de la formació

Recorda que estaré durant aquest temps a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte que tinguis. Pots contactar amb mi a través hola@demareamarecoaching.com o WhatsApp al 671 51 17 11, i et donaré resposta tan aviat com pugui.

Fins aviat!

Anna Rosa Martínez

hola@demareamarecoaching.com

demareamarecoaching.com

+34 671 511 711