fbpx

Com són els processos?

La meva feina com a coach és acompanyar-te en l’activació dels teus recursos personals per tal que recuperis la teva alegria i l’autoria de la teva vida, com a mare… i com a dona.
I això ho faig a través de processos individuals de coaching, organitzats en diverses sessions, en què em valc de les eines principals del Coaching Operatiu, la conversa i les dinàmiques. Hi afegeixo, a més, la tècnica de la Joia Interior (JI), que et permetrà descobrir la font de joia serena sempre present dins teu i tornar-hi a voluntat.
Plegades, generem un procés de transformació basat en el respecte, la sinceritat, la confiança i la confidencialitat. Un procés en què jo m’implicaré tant com tu. I com més t’impliquis tu, més podrem avançar.

Com avançaràs?

Al llarg del procés, a banda d’assistir a les sessions, determinaràs les accions que, entre elles, t’ajudin a esdevenir la mare que vols ser.  De manera que, a mida que avancem…

  • Prendràs consciència clara  i enriquida de la mare que tu vols ser.
  • Identificaràs, acceptaràs i reinterpretaràs aquells aspectes de tu mateixa que et dificulten poder assumir les dificultats i les necessitats del teu fill o filla des de l’alegria.
  • Establiràs un pla d’acció a partir dels teus recursos – els que ja coneixies, els que hauràs descobert i els que incorporaràs– per anar capgirant com i des d’on ets mare.
  • I aniràs perfeccionant i corregint, sempre cercant una millora per a tu, per a la relació amb el teu fill o filla i per a tota la família.

A través de les sessions, els canvis acumulats hauran canviat de socarrel la forma en què et veus a tu mateixa i a les dificultats del teu fill o filla, i hauran canviat les dinàmiques familiars. Et trobaràs vivint des de l’alegria.

On són les sessions?

T’ofereixo sessionsde coaching presencial en un despatx a la nostra disposició al centre de Barcelona, en què fruirem de la tranquilitat i l’espai òptims per a les nostres converses i dinàmiques.

Ara bé, si vius fora de Barcelona o bé ocasionalment no t’és possible desplaçar-te, podem realitzar la sessió a través d‘Internet, per Skype o altres eines de vídeoconferència.

Gaudeix del pack inicial de 4 sessions de coaching!

Perquè de vegades costa fer el primer pas per iniciar la transformació que volem, t’ofereixo un pack de 4 sessions de coaching.

Un espai —online o presencial— on parlarem de tu i del què et preocupa, on començar a canviar la mirada cap el teu fill i les seves dificultats, on aprendre a connectar amb la calma i així gaudir de la teva maternitat.

Si vols iniciar aquesta transformació, aquest pack és per a tu.

Per on comencem?

Ofereixo una primera presa de contacte gratuïta i sense compromís que ens permeti conèixer-nos mútuament i en què podràs ja experimentar els beneficis del meu coaching.

Si apostes per recuperar la teva alegria amb mi, quedarem d’acord en la durada i la periodicitat de les nostres sessions.

Regala’t a una presa de contacte gratuïta!

Vols recuperar la joia i gaudir cada dia amb els teus fills?

Per començar, et convido a una presa de contacte en què començaràs a beneficiar-te d’allò que el Coaching Operatiu pot fer per a tu.
No ho dubtis i vine a fer aquesta trobada gratuïta!

Et garanteixo que en sortiràs plena d’energia i, a més:

  • Amb una consciència diàfana del teu objectiu com a mare i com a dona
  • Havent identificat barreres i obstacles que t’impedeixen prendre el timó en la teva maternitat i en la teva vida.
  • Inspirada, confiada, motivada i compromesa a recuperar la joia i viure des de l’alegria.

Omple el següent formulari!

Contactaré amb tu en menys de 24 hores, per convenir un dia i hora de trobada.

Sol·licitud de presa de contacte gratuïta
Política de privadesa