fbpx

Vivim a expenses de les nostres emocions mentre condicionen la nostra mirada sobre aquí i ara.

I tu, vius a expenses de les teves emocions?

Potser no em saps contestar. Però aquí vinc amb un exemple perquè ho puguis tenir clar. 

El teu fill adolescent va tornar ahir molt tard a casa, tu et vas preocupar molt i avui estàs de molt baixa forma. Li ho expliques a la teva companya de feina. Però ella està tan eufòrica perquè han acceptat la seva filla en unes colònies d’anglès que t’ha deixat anar una broma que gairebé et fa plorar. Totes dues esteu a expenses de les vostres emocions. 

Com vam veure al post anterior, l’Equació de les Emocions de Sean Webb ens explica que les emocions són la resposta automàtica del teu organisme quan la teva ment inconscient percep una alteració possible o real d’una part de tu. I això inclou qualsevol persona, cosa o assoliment a què et puguis referir com “el meu”: el meu cos, el meu fill, el meu veí, casa meva, el meu boli… 

Aleshores, si són una resposta automàtica…. podem evitar-les?

Observar i domar les nostres emocions 

Així, immediatament, no podem. Però al vídeo i al podcast t’ensenyo a observar com les emocions es despleguen al nostre interior i a apaivagar-les. 

Com has vist, hi ha un element clau per domar i fins i tot superar les emocions: la nostra capacitat d’observar la nostra ment. És el que es coneix com la metaconsciència.

El poder de la metaconsciència

La metaconsciència ens permet crear un espai entre la nostra ment i allò que hi passa i nosaltres. Sí, nosaltres, que som les què observem. 

La primera implicació és que: 

NOSALTRES TENIM LA NOSTRA MENT, NO SOM LA NOSTRA MENT.

Perquè… Quin ull es pot mirar, quina oïda es pot sentir, quin llavi es pot besar? 

Aprofundir en allò que nosaltres realment som ens permetrà relativitzar cada vegada més el que ens passi al llarg del dia. 

La segona implicació és que: 

LA METACONSCIÈNCIA ÉS LA SALA DE CONTROL DE LA NOSTRA MENT

Una sala de control on podràs revisar les teves percepcions i també recol·locar les parts del teu jo, per modular les teves emocions en el futur. Si t’hi poses.

Passa a l’acció!

Si vols tenir present que la metaconsciència és la sala de control de la teva ment, que et permet deixar d’estar a costa de les teves emocions, t’invito a descarregar-te un recordatori gratuït.

Millor encara…

Mentrestant et recordo que en aquest Black Friday i fins que acabi novembre  tens a la teva disposició el paquet inicial de 4 sessions de coaching a un preu súper especial: 99€ que et permetran iniciar un canvi de mirada i la relació amb el teu fill. Sens dubte, el millor regal que pots fer al teu fill i el millor regal que et pots fer tu. 

Vés ara a l’enllaç i assegura’t un pack!

I recorda que…

Quan tu estàs bé, els teus fills estan millor.


Anna Rosa Martínez

hola@demareamarecoaching.com

demareamarecoaching.com

Segueix-me a les xarxes socials. Fem comunitat!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *