fbpx

Llancem un curs autoformatiu online que et permetrà canviar la teva perspectiva sobre el teu fill i sobre tu mateixa i generar una nova relació.

Focalitzant-nos en les dificultats dels nostres fills…

Si ets mare d’un fill amb dificultats –com ara un infant que “triga massa” a parlar, un fill adoptat que continua refusant els teus gestos d’estimació, un adolescent que fuma marihuana i té amics dubtosos, o un adult que per la seva discapacitat continua depenent de tu– és molt possible que, com a mare, li hagis dedicat tots els teus esforços, tots els teus recursos… i molt més. 

Si és així, potser t’ha passat com em va passar a mi. 

Has emprès un pelegrinatge de professional en professional. Psicòlegs, logopedes, terapeutes ocupacionals, reeducadors, acompanyants… CDIAP, CSMIJ, gabinet psicopedagògic… t’hauran semblat les teves segones llars. 

T’has trobat que la teva vida gira al voltant de les dificultats del teu fill. 

Perquè ajudar-lo ha estat la teva prioritat absoluta. 

… i oblidant-nos de nosaltres

I, tot i això, a tu i a mi ens ha semblat que les dificultats no davallaven. 

I ens hem sentit desbordades, sovint. Per ells, per nosaltres. 

I, de tant desbordades, ens hi hem enfadat amb el nostre fill, i després ens hem sentit superculpables d’enfadar-nos-hi. 

I… nosaltres? Buf… amb tantes necessitats que tenen ells, amb tantes despeses, amb tan poques energies… Ens hem deixat pel final. O, directament, ens hem deixat de banda. 

Al cap i a la fi, és el nostre fill qui té el problema, no? Qui no parla, qui fuma porros, el que té discapacitat. 

I a poc a poc ens anem fent petites. Perquè perdem les forces. 

I al final perdem l’alegria de viure. 

Ho sé perquè és el què em va passar a mi. 

Una eina per capgirar la teva mirada

Com a mare adoptiva de dos fills amb dificultats he estat una experta en procrastinar l’autocura. En focalitzar-me en les cures per ells i assumir que jo no en necessitava. 

I conec molt bé el patiment innecessari que em va portar aquesta actitud. El patiment per mi i, també, per a la meva família. 

I és per això que la meva missió com a coach és acompanyar-te a evitar o reduir aquest patiment. Per això ofereixo processos de coaching i formació per a famílies. 

I també per això he desenvolupat un nou recurs que ara poso al teu abast: el curs autoformatiu online Coaching per a famílies: Reconcilia’t amb les dificultats dels teus fills!

  • Per compartir amb tu els principals aprenentatges del meu procés de transformació personal i el de les meves clientes, d’una forma pràctica.
  • Per fer-ho d’una manera que et resulti el més fàcil i còmoda possible: en una plataforma de formació online, des d’allà on vulguis, al teu ritme. 
  • Per donar-te una oportunitat d’aproximar-te d’una forma diferent, divertida alhora profunda a tu mateixa i a allò que et mou en la teva maternitat.
  • Per fer-te fàcil iniciar un canvi de mirada que obri les portes a una nova relació entre el teu fill i tu. 

En resum: un recurs per deixar-te sense excuses per no cuidar-te. 

I perquè realment no tinguis cap excusa per començar aquesta transformació que anheles, també t’ho faig fàcil amb el preu:

El curs autoformatiu costa només 9 euros. 

I al final inclou una consulta personal amb mi de mitja hora per aclarir els teus dubtes i acompanyar-te a orientar-te en el  teu procés de transformació. 

Una gran oportunitat

Ja veus: Aquesta és una oportunitat que no et voldràs perdre!

En trobaràs la informació i t’hi podràs apuntar al botó:

Perquè tant el teu fill com tu us mereixeu una maternitat més relaxada, més alegre i més serena. 


Anna Rosa Martínez

hola@demareamarecoaching.com

demareamarecoaching.com

Segueix-me a les xarxes socials. Fem comunitat!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *