fbpx

Ja hi tornem a ser.

El Nadal ja és a la cantonada i ben aviat entrarem en un nou any.

Diuen que és hora de fer inventari, de valorar tot allò que hem après i el que hem perdut, i de fer plans per a l’any que ve…

I aquí em trobo, valorant la meva collita d’aquest any, a De mare a mare coaching i també en el meu aprenentatge com a mare.

 

La collita d’aquest any

Què hi trobo a la collita d’aquest any?

Doncs una gran varietat de fruits, de colors i aromes diferents.

 

Un gran aprenentatge als taller grupals

Els meus aprenentatges en els tallers Reconcilia’t amb les dificultats del teu infant: 6 claus per ser pare o mare des de l’alegria. Perquè, com vaig explicar-vos en L’aventura de compartir, els tallers són un espai en que les mares, els pares i jo mateixa —com a facilitadora— gaudim d’una vivència personal, cadascuna des de la seva realitat, experiència, manera de sentir, per qüestionar-se i obrir-se a una nova mirada, a una nova manera de fer, com a dones, com a mares.

 

L’acompanyament en els processos de coaching individual

Les trobades i el seguiment amb les meves coachees. Un acompanyament en la descoberta d’allò que desitgen en la seva relació amb els seus infants i, també, d’allò que les està frenant.

 

Una vegada i una altra es confirma fins a quin punt ha estat important la relació amb els pares en la nostra infantesa.

 

Moltíssimes de nosaltres manifestem uns patrons similars de necessitats, d’expectatives, d’autoestima. Uns patrons que en cada persona s’expressen de manera diferent, segons la seva història personal, els seus interessos o el seu grau de consciència. Patrons que no són diferents dels de la gran majoria de la població, i que segurament haguessin romàs ignorats si les dificultats dels infants no els haguessin fet aflorar.

 

Els nous reptes amb els meus infants

Incloc també en aquesta collita el creixement dels meus propis fills. Estan en la transició de l’adolescència, cadascú vivint el seu procés, al seu ritme, a la seva manera. Acceptant tots plegats —ells, però també el seu pare i jo— els reptes d’un canvi d’escola, els de l’esclat de les hormones, i els de les pors a les circumstàncies canviants. Novament, els reptes evidencien la seva necessitat de romandre en control i la rigidesa que se’n deriva.

 

Els límits i el seu respecte

La constatació que totes tenim límits. Que hi ha situacions dels nostres infants, adolescents, joves i adults sobre les que no podem actuar o en tenim poca influència. Que en moltes ocasions no ens trobem davant d’un no vol, ans d’un no pot. I que, en aquestes situacions, com mares, ens ajuda trobar l’equilibri entre ser promotores i observadores, entre l’acció i la contemplació. També, entre seguir mirant de trobar noves fórmules que els ajudin. I valorar i protegir allò que sí que aconsegueixen, amb el nostre suport, cada dia, sempre des del respecte.

 

La importància de confiar i agrair

Confiar que menys del 10% dels fets que ens fan por arriben a materialitzar-se. Confiar en el fet que la vida no està escrita, i en què, focalitzant-nos en el present del nostre infant i el nostre, cadascuna de nosaltres anem millorant les nostres perspectives de futur. Confiar en allò que ens ofereixen les persones que ens estimen. En aquells amics que s’ofereixen a acollir el teu infant uns dies. I agrair aquests amics, aquesta família, aquests professionals que ens acompanyen. Agrair tots i cadascun dels dies que hem viscut, perquè tots i cada un d’ells ens han permès arribar fins aquí.

 

El desig de seguir creixent

I, amb l’actualització constant dels reptes, l’actualització constant de les ganes d’encarar-los. Encarar-los amb una energia alimentada per hàbits que la fan romandre i crèixer: practicar la JI cada dia, fer exercici regularment, jugar amb els nostres infants, amb les mascotes de casa….

 

En definitiva, tenir el cor obert a la bellesa de la vida, en les grans conquestes i en les petites coses.

 

I trobo, a més, que aquesta collita només ha estat possible gràcies a totes vosaltres. Aquelles persones que m’heu acompanyat en la meva vida personal i professional, a De mare a mare coaching. Les persones que hi heu donat el sentit.

 

Renovo el meu compromís

Al final de l’any, constato la importància del nostre focus. La importància d’allà on volem fixar la nostra atenció. I per això:

Revalido el meu compromís personal per aquest any que comença.

Revalido el meu compromís d’acudir a la meva Joia Interior per energitzar-me.

Revalido el meu compromís amb l’amor a la vida que tinc.

Revalido el meu compromís per la meva família.

I revalido el meu compromís pel meu projecte, De mare a mare coaching, per seguir acompanyant altres mares en el seu camí de reconciliació amb les dificultats dels seus infants… i amb les pròpies.

 

Revalido, a més del meu compromís, la meva responsabilitat sobre com visc la meva vida.

 

La teva felicitat, el teu compromís

I tu, vols també assumir la responsabilitat sobre com vius la teva vida?

Si la resposta és afirmativa però et costa sortir-te’n, jo sóc aquí per acompanyar-te.

Perquè comença el temps que ens queda per estimar, i en les teves mans està decidir si el vols viure des de la resignació o des de l’alegria.

Quin regal millor pots fer-te, ara que mirem cap al nou any que comença, que una presa de contacte gratuïta per abordar, des d’ara, com vius la teva maternitat?

Estaré molt contenta d’acompanyar-te en el teu procés personal.

Omple el formulari i prova-ho!

* indica obligatori


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *