fbpx

Un consell tan senzill com savi

Anna Rosa, compta fins a deu i respira fons!

Això m’ho deia la meva amiga, l’Ángeles, fa uns catorze anys. 

Jo estava desbordada. Els meus fills no em feien cas. Em sentia impotent, i enfadada. Amb molta ràbia. I ho sabia. Necessitava calmar-me.

Però… Comptar fins a 10? Respirar? Quina ximpleria! No serviria de res. Estava massa enfadada. Comptar fins a 10 i respirar, res… inútil… no serviria de res. 

El què calia era imposar-me per resoldre una situació intolerable.

Així que vaig trobar-me recorrent a la meva força física per demostrar al meu fill qui manava. 

I… ho heu endevinat. No vaig demostrar res. No recordo ni si vaig imposar-me o no. Però de segur que no vaig fer créixer la seguretat en la relació amb el meu fill. 

Només recordo aquell episodi com un destacat de la meva llista de raons per sentir-se culpable. Una culpabilitat que em va prendre molt de temps transformar en responsabilitat

Un procés d’aprenentatge…

Afortunadament, aquells temps foscos per a la meva família han quedat enrere. Pel mig vaig descobrir el Quantum entrainment, que és la base de la Joia Interior, vaig començar a focalitzar-me en les meves dificultats respecte als meus fills i no només en les d’ells, i vaig emprendre un procés de coaching personal, acompanyada d’una professional, i a formar-me com a coach, per acompanyar altres. 

I vaig aprendre que, si bé no sempre podem evitar les emocions, sí que tenim espai per modelar-les i per observar-les

Tenim opcions per domar-les en lloc de què ens dominin a nosaltres. 

I aquest és el gran canvi, el que comença per una mateixa, que impulsa els següents.

Perquè les emocions dels nostres fills es generen de manera molt similar a les nostres.

I això significa que a mesura que aprenem a  gestionar les nostres, els podem ensenyar com gestionar les seves. Perquè res no hi ha que influeixi tant els nostres fills com el nostre exemple. 

T’ho explico en aquest vídeo i podcast!

… que comparteixo amb tu

Saber com es generen les emocions del teu fill et permet desenvolupar-hi empatia i també compassió. La mateixa que pots sentir per tu mateixa el dia que, inevitablement, et trobis que t’has deixat endur per les emocions. 

Perquè si bé hi ha qui fa canvis de la nit al dia, en la majoria dels casos es fan a través de processos que es consoliden dia a dia, aprenent dels encerts i dels errors. 

Si vols suport per fer aquest aprenentatge, sol·licita’m una presa de contacte gratuïta i parlarem sobre com puc acompanyar-te! 

I, mentres tant, si vols tenir ben presents els 7 passos per acompanyar les emocions del teu fill sense perdre la calma…

I recorda que quan tu estàs bé, els teus fills estan millor.


Anna Rosa Martínez

hola@demareamarecoaching.com

demareamarecoaching.com

Segueix-me a les xarxes socials. Fem comunitat!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *